Lepas hampir 24 tahun setia dengan jenama XXX, akhirnya tetap jatuh hati dengan produk NK dengan sekali guna

Prof Muhainiah seorang yang tak suka guna campur-campur produk & sebarangan, beliau setia guna 1 produk ni je sejak dari umur 12tahun lagi.

Tapi bila usia dah meingkat, masalah yang muda-muda dulu tak ada dah mula kelihatan & makin ketara seperti jeragat.

Masa guna produk lama tu, kulit beliau selalu kering & kadang-kadang berminyak. Jeragat bintik2 hitam pun dah mula makin banyak. Rupanya produk sebelum ni ada bahan synthetic, walaupun tak merbahaya tetapi tetap boleh menyebabkan implikasi kepada kulit.

Lepas beliau tahu Dr Siti dari UTM ada keluarkan produk skincare (NK), dia terus nak cuba untuk kulit sendiri.

Sebagai seorang penyarah, beliau faham produk hasil research ni memang tak sama seperti produk-produk OEM & timbang kilo yang penuh dengan janji manis & gimik marketing yang belum tentu selamat untuk digunakan.

Produk natural ni ambil masa, tapi ni adalah cara paling selamat sebab tak ada bahan synthetic & kimia bahaya. Walaupun ambil masa, tapi mesti berkesan. Cuma perlu bersabar. Beliau faham, dah guna 24 tahun produk synthetic, mana mungkin boleh rawat dalam masa seminggu dua.

Jangan senang percaya produk yang janji JERAGAT boleh hilang dalam 7 hari ni. Jeragat ni berpunca dari kulit lapisan paling bawah, jadi kena rawat lapisan ni dulu baru ada harapan nak hilang. Kulit ada kitaran fisiologinya, perlu ambil masa untuk ganti dengan sel yang baru. Paling cepat pun cycle ni 30hari, makin berusia makin lama la cycle ni. Mustahil la 7 hari boleh hilang jeragat tanpa guna kimia bahaya (hydroquinone & mercury). 

Alhamdulillah, beliau sempat kenal dengan NK ni waktu umur 36 tahun sebelum masalah jadi makin serius, jadi pakai dalam beberapa minggu je dah nampak hasil.

Lepas lebih dari 24 tahun setia dengan 1 jenama sebelum ni, sekarang Prof Muhainiah dah jumpa cinta hati baru, NK Age-Reverse kekal hingga sekarang.

MORE ARTICLE

Leave a Reply

You cannot copy content of this page