Ibu anak gadis ini hampir putus asa bila anaknya mengalami masalah jerawat kritical

“Apabila seorang ibu menghubungi agar saya bantu anak beliau yang menghadapi masalah jerawat yang teruk, saya dapat rasakan harapan tinggi agar kulit anaknya, Iman kembali pulih.

Yakin dan tahu tentang keberkesanan produk Naturel Kiss dan Annur, dan sedikit nasihat mengenai cara mudah untuk detox, saya membantu Iman yang tinggal di Sabah melalui whatsapp.

Saya minta Iman guna Micellar Series, bedak Two Way Cake dan Scrub Annur dengan intensif dan jangan guna apa pun produk lain. Iman setuju dan mengikut nasihat saya.

Beliau gunakan produk Naturel Kiss mulai bulan Ogos 2018, dan kesan ketara dapat dilihat pada Januari 2019, apabila jerawat tidak lagi naik, hanya tinggal parut-parut.

Kini, April 2019, kulit Iman sudah pulih dan beliau sudah dapat mengembalikan keyakinan diri. InshaAllah dengan pemakaian berterusan Micellar Series, bedak Two Way Cake dan Sunscreen, kesan parut jerawat akan dapat diatasi semaksima mungkin.

Semua orang perlu ingat, bukan hanya bahan aktif atau ekstrak pokok yang penting dalam sesuatu produk, tapi bahan-bahan asas yamg lain perlu dipastikan berkualiti tinggi, maka kulit kita dapat sembuh, dan terpelihara dari sebarang masalah, seterusnya cantik semulajadi.”

– Prof Madya Dr Siti Hamidah Setapar, Pensyarah dan Penyelidik Kejuruteraan Kimia, Universiti Teknologi Malaysia, Pengasas Naturel Kiss, Non Toxic Cosmetics

MORE ARTICLE

Leave a Reply

You cannot copy content of this page