“LEBIH DARI 5 RIBU MAJORITY PENGGUNA TELAH BERJAYA  MENDAPAT KESAN POSITIF SEAWAL 2 MINGGU!!!

CUBA BAYANGKAN…
LAGI 2~3 MINGGU ANDA JUGA MAMPU BAHAGIA SEPERTI MEREKA.
HAPPY TAK???

KALAU DAH TAK SABAR NAK TENGOK RESULT DENGAN AGE-REVERSE NI, JOM ORDER SEKARANG CEPAT-CEPAT

NK Age Reverse Cleanser-0

RM159.90 KINI HANYA

RM149 RM149

NAK LAGI JIMAT & DAPATKAN
KESAN YANG LEBIH BERGANDA??

Antara kesan 1~3 hari selepas menggunakan AR Cleanser ini, kulit akan berasa seperti “kering”. Ini adalah effect dari Bee Venom keatas kulit anda yang sebenarnya sedang menganjal & menegangkan kulit.

Kami sangat syorkan untuk anda dapatkan sekali Set Energy Mist (berfungsi spt Moisturiser & Toner) yang kaya dengan  bahan anti penuaan untuk kesan lebih cepat & berganda untuk kulit lebih lembut, cerah & licin. Kelebihan lain adalah – meratakan tona kulit, lebih melembabkan kulit, & anti penuaan.

SUPER SET

RM457

PREMIER SET

RM318.00

ADVANCE SET

RM288

BUY SEPARATE UNIT

TAWARAN BONUS ISTIMEWA UNTUK PEMBELI WEBSITE INI

KAMI JAMIN BELUM ADA MANA-MANA JENAMA SKINCARE YANG BERANI TAWARKAN BONUS SEPERTI YANG KAMI OFFER HARI INI

LUCKY DRAW BULANAN (RM3000~RM5000)

MONTLY LIVE SESSION BERSAMA FOUNDER

ACCESS UNTUK VIP FB GROUP

FREE POSTAGE (SEM.MY)

ACCESS UNTUK VIP FB GROUP

MONTLY LIVE SESSION BERSAMA FOUNDER

LUCKY DRAW BULANAN (RM3000~RM5000)

FREE POSTAGE (SEM.MY) SS/SRWK =RM10

MASIH LAGI RAGU2 UNTUK BUAT KEPUTUSAN?

EXCLUSIVE BONUS EXCLUSIVE BONUS

HANYA UNTUK PEMBELI DI WEBSITE INI SAHAJA

Kami faham kerisauan utama apabila membeli produk online terutamanya skincare ni adalah “apakah nasib saya selepas beli produk ini?”
 
Anda tak perlu risau. Tak seperti produk lain yang kebanyakan foundernya adalah “misteri”, terlalu banyak yang dipertaruhkan oleh Dr Siti termasuk reputasinya sebagai seorang Timbalan Dekan.
 
Jadi amat mustahil dan tak masuk akal untuk beliau keluarkan produk yang bukan-bukan hanya bertujuan untuk kaut keuntungan semata-mata.
 
ANDA TIDAK AKAN DIBIARKAN GELISAH & TERPINGA-PINGA KESEORANGAN!!! 
 
SUPPORT & CONSULTATION
Selesai membuat pembelian, anda akan dapat special link untuk access terus ke “Private Consultation Group” bersama dengan pengguna lain untuk kami guide & bantu anda sepanjang menggunakan produk ini. Di sini, anda boleh tanya apa sahaja masalah berkaitan, pasukan kami bantu anda.
 
Kita akan together-gether mengharungi hari-hari anda bersama Age-Reverse ❤️❤️❤️
 
P/S:
Belum ada lagi mana-mana jenama YANG SANGGUP INVITE semua pengguna ke open group untuk discuss masalah bersama. Ini adalah salah satu tanda betapa kami yakin produk ini adalah yang terbaik & mampu untuk selesaikan masalah anda. 

PEJAM MATA KEJAP, CUBA TANYA DIRI SENDIRI...

Kalau produk diiktiraf dunia hasil dari penyelidikan berbelas tahun oleh seorang pengasas yang bertaraf Prof Madya pun kita masih lagi was-was nak cuba, jadi produk yang macamana lagi kita cari?

NK AGE-REVERSE™ FAQ

 • Postage akan dibuat dalam 24jam selepas order di website ini. Anda akan terima notifikasi SMS untuk tracking no & order status.

  Penghantaran biasanya 2-3hari bekerja. Sabah Sarawak 4-6hari bekerja

  Note: 
  Sekiranya pre-order, postage akan dibuat seperti tarikh yang tertera di website ini atau update di support group.

Kami sediakan pelbagai channel skin consultation untuk sebarang pertanyaan sepanjang menggunakan produk.
* Whatsapp (Personal consultation)
* Private Telegram Group
* FB Group
* Live session bersama Dr Siti

Selepas pembelian, anda akan dapat link khas untuk ke CLOVERSEA Telegram Support group bersama penguna-penguna yang lain. Disana, anda boleh bertanya sebarang soalan, team kami akan reply.

Tak ramai yang sanggup buat group terbuka macamni kerana tak yakin dengan kualiti produk mereka. Hanya yang betul-betul yakin dengan kualiti produknya sahaja mampu berikan servis begini.

 • Jangan risau, boleh terus guna & tak perlu grace period. Lagi cepat lagi bagus. Ada kes-kes terpencil yang mana pengguna mengalami reaksi kecil, anda hanya perlu teruskan menggunakan NK AR. Tempoh optimum penggunaan untuk menampakkan kesan adalah dari 1-minggu hingga 1-bulan.
 • NK AR adalah super gentle cleanser yang tidak memberi raksi harsh kepada kulit termasuk yang menipis kesan drpd penggunaan product bertoksik
 • Bee Venom mengandungi unsur inflamentory yang mampu meredakan rengsa & gatal-gatal atau allergic kulit
 • Product NK AGE-REVERSE ini telah dibuktikan secara kajian makmal tahap keberkesananya adalah 5x lebih dari jenama antarabangsa yang lain. Sekiranya NK AR ni tak berkesan boleh jadi peratus untuk baik menggunakan jenama lain sangat nipis.

  Tapi anda tak perlu risau, tidak seperti jenama lain, kami menyediakan khidmat nasihat untuk kulit anda PERCUMA SEUMUR HIDUP selepas anda menjadi pelanggan kami. Boleh tanya bila masa & live bersama Dr Siti sendiri.

You cannot copy content of this page