NK BESTIES PROGRAM

Tahniah & terima kasih kerana anda berminat untuk menyertai program terbaru kami – NK BESTIES. Program ini adalah berkonsepkan “drop-shipper”. Anda boleh membeli untuk rakan-rakan/pelanggan sambil menjana pendapatan bersama produk Age-Reverse

Berikut adalah detail terma dan syarat-syarat serta langkah bagaimana untuk anda mendaftar sebagai “NK Besties”. Jika ada sebarang pertanyaan mengenai program ini, boleh hubungi penyelia program : 010-848 2949 (Pn Yantie)

TERMA & SYARAT

--PENTING--

#1
TIDAK DIBENARKAN
sama sekali untuk menjual di SHOPPEE dan LAZADA. Anda boleh menjual di mana-mana platform online yang lain seperti Tiktok, FB, Instagram, whatapps, atau pun mana-mana platform off-line (butik, booth, etc)

#2
TIDAK DIBENARKAN
menjual selain dari harga pasaran yang ditetapkan oleh pihak HQ (rujuk jadual harga di bawah). 10% discount hanya dibenarkan untuk pelanggan anda yang membeli kali ke-2 dan seterusnya (repeat order)

***Hanya product yang tersenarai sahaja ditawarkan untuk "NK Besties Program"
***Harga dengan 10% untuk pembelian berulang (Repaet Order)

*** Syarat-syarat diatas dikenakan adalah untuk menjaga keharmonian semua pihak supaya tidak ada pihak¬† yang mengambil kesempatan. Syarat ini juga bertujuan untuk mengelakkan dari berlakunya “perang harga” & risiko-risiko yang boleh merosakkan jenama Age-Reverse & Dr. Siti.

Jika ada pihak yang gagal mematuhi syarat-syarat wajib diatas, kelayakan anda akan DIGUGURKAN SERTA-MERTA atau program ini akan DIBERHENTIKAN. Justeru untuk tidak menganiayai pihak-pihak lain, kami merayu supaya anda tidak melakukan perkara-perkara di atas yang boleh merisikokan program ini & merugikan pihak lain dan anda sendiri.

TIADA YURAN PENYERTAAN!

TIADA YURAN KOMITMEN!

Tiada sebarang yuran dikenakan untuk sertai program ini. Anda hanya perlu beli mana-mana set A, B atau C pada harga selepas discount 30%

Notes:
Pembelian Set A,B atau C ini hanya untuk PERTAMA KALI sahaja untuk sebagai anda bergelar “NK BESTIES”. Tujuan jumlah ini ditetapkan adalah untuk kami tapis pihak yang benar-benar serius untuk menyertai program ini sahaja yang akan register. Jadi pihak kami juga lebih mudah untuk focus & entertain anda yang benar-benar serius)

LANGKAH UNTUK MENDAFTAR

#1
Pilih mana-mana antara set A, atau B atau C di bawah.
***Harga tertera adalah selepas 30% dari harga jualan.

#2
Terus buat pembayaran melalui website ini secepat mungkin.

#3
Setelah pembelian anda berjaya, “screen-shot” no ORDER ID anda dan hantar ke : 010-848 2949 (Pn Yantie) untuk kami process untuk tindakan lanjut.

#4
Anda akan dihubungi oleh pihak kami untuk dijemput ke group khas bersama “NK BESTIES” yang lain. Jadi boleh bincang atau bertanya terus apa-apa kemuskilan di group ini.

Age-Reverse Cleanser x4
Age-Reverse Sunscreen x1
Age-Reverse Serum x1
Energy Water Mist x1
Age-Reverse Travel Set x1
Age-Reverse Premium Box x1
(Normal Price = RM 1915)

Age-Reverse Cleanser x6
Age-Reverse Sunscreen x2
Age-Reverse Serum x2
Energy Water Mist x3
(Normal Price = RM 1933.00)

Age-Reverse Cleanser x1
Age-Reverse Travel Set x2

Age-Reverse Premium Box x2
(Normal Price = RM 1945.00)

FREQUENT ASK QUESTION (FAQ)

Tak perlu. RM1500 ini hanyalah untuk pembelian pertama sahaja sebagai syarat untuk anda layak ke program ini. Lepas ni, nak beli 1 unit mana-mana produk dalam table tu pun boleh.

Boleh. Asalkan ada dah bergelar NK BESTIES, anda boleh gunakan discount ini pada bila-bila masa sahaja dan tiada had minima pembelian.

Tak perlu pegang stok. Selepas menerima tempahan, anda boleh terus key-in order pelanggan anda di system yang kami sediakan khas untuk anda. Order anda akan diproses dan terus dihantar kepada customer tanpa perlu melalui anda & anda tak perlu keluarkan kos pos sendiri.

Untuk Sabah Sarawak, kos postage sebanyak RM15/order akan dikenakan. FREE POS utk Sem. Malaysia

Boleh dan sangat-sangat digalakkan. Antara tujuan utama program ini dilancarkan adalah untuk kembangkan produk Age-Reverse di pasaran setempat.

Buat masa ni, kami belum ada agen rasmi di mana tempat termasuk bandar-bandar utama. Jadi, anda sangat-sangat berpotensi untuk menjana pendapatan dengan NK kerana masih banyak tempat yang belum ditempusi.

Kami akan sediakan bahan-bahan marketing untuk anda seperti poster, video, artikel. Tapi anda digalakkan untuk hasilkan bahan sendiri untuk marketing anda kerana biasanya bahan marketing yg dihasilkan sendiri akan lebih perform berbanding bahan yang dikongsi ramai)

Ye, boleh sangat-sangat. Untuk anda, kami suggest buat iklan “locality” untuk tarik pelanggan di sekitar kawasan anda (30~40km radius). Modul untuk teknik iklan ini juga kami akan berikan kepada anda setelah menyertai program ini.

Anda boleh bertanya dia group khas NK BESTIES nanti atau boleh juga hubungi :
010-848 2949 (Pn Yantie).

Tapi kalau pertanyaan umum, digalakkan bertanya dia group sebab boleh dikongsi bersama yang lain.