JAWAPAN KEPADA MASALAH KULIT & PENUAAN
R&D oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

RUTIN RINGKAS PENJAGAAN WAJAH YANG BERKESAN DENGAN PRODUK R&D BERTARAF DUNIA

❤️❤️❤️❤️

Dengan produk Age-Reverse™ anda tak perlu lagi bergantung pada runtin-rutin yang rumit & leceh. Cukup dengan hanya Cleanser (merawat) & Sunscreen (melindungi).
RINGKAS & JIMAT

(1) SUNSCREEN :
Untuk perlindungan menyeluruh dari masalah penuaan & kerosakan akibat terdedah kepada UVA/UVB/UV light. Tekture yang sangat lembut tak berminyak, lebih selamat untuk kulit sensitif & ibu mengandung. 

(2) CLEANSER :
Juga bertindak sebagai makeup remover yang sangat effective untuk bersihkan wajah supaya bebas dari minyak & kotoran. Teknologi nano dengan 10x ganda kadar serapan untuk membawa bahan anti-aging meresap hingga ke akar untuk merawat masalah kulit.

(3) MOISTURISER:
Untuk kulit extra kering yang perlukan extra kelembapan & kesan yang lebih berganda. Natural moisturiser ini mengandungi anti-aging yang sangat powerfull untuk merawat masalah kulit kering & melawan penuaan.

(4) TWO WAY CAKE:
Bedak muka dengan dual-fungsi (bedak & foundation) untuk tona kulit kelihatan lebih sekata. Tutup cela & garis-garis halus pada wajah dengan lebih sempurna. 

PERLINDUNGAN OPTIMUM DENGAN SUNSCREEN TERBARU

Kajian dari Hospital Universiti Besançon mendapati kulit yang kerap terdedah kepada matahari tanpa memakai sunsreen cenderung untuk kelihatan 5~7 tahun lebih tua berbanding kulit yang dilindungi sunscreen (walaupun bekerja dalam environment indoor)

Kulit akan lebih susah untuk dipulihkan, malah mungkin akan lebih bermasalah sekiranya hanya bergantung kepada rutin skincare (cleanser, toner, serum, etc). Tanpa sunscreen, kulit akan mengeluarkan Melanin (brown spot yang dikenali sebagai pigmentasi) secara berlebihan sebagai tindak balas untuk melindungi sel-sel kulit dari dirosakkan oleh sinaran UVA/UVB.

Nota:
Sunscreen tak kira apa jenama sifatnya ada synthetic, jadi tak mesra wuduk (walaupun ada jenama yang claim sebaliknya). Tak cukup hanya dengan air biasa, perlu dipersihkan dengan cleanser untuk wuduk yang sempurna.

Sunscreen wajib dibersihkan sebelum tidur kerana takut risiko pori-pori tersumbat.

THE THING YOU MUST KNOW!

Secara am, terdapat 2 jenis sunscreen iaitu Chemical Sunscreen & Mineral Sunscreen.

Mineral base sunscreen adalah lebih selamat berbanding chemical kerana dimana menggunakan Zinc Oxide (ZnO) dan Titanium Dioxide (TiO2) sebagai UV filter . Bahan ini tidak meresap ke dalam kulit, hanya bertindak menghasilkan lapisan perlindung UV di atas permukaan kulit. Jadi lebih sesuai terutamanya ibu mengandung kerana khuatir riskio menyerap masuk dalam saluran darah.

. Lapisan ini akan kekal hanya diatas permukaan kulit untuk melindunginya dari sinaran  UVA & UVB.

YES, Mesti!!!
Radiasi dari cahaya matahari terdiri daripada UVB & UVA.

UVB hanya bertindak dipermukaan kulit luar sahaja (epidermis) – meninggalkan kesan terbakar/sun-burn. UVB lebih senang dihalang & tidak mampu menembusi awan mahupun tingkap kaca. Jadi jika berteduh dibawah pokok pun kita akan selamat dari UVB.

UVA boleh menembusi jauh lebih ke lapisan kulit dalam (dermis) – meninggalkan kesan kulit gelap/sun-tanned. UVA lebih sukar dihalang & mampu  menembusi tingkap & boleh dipantul melalui kaca, air/salji. UVA akan merosakkan sel-sel & DNA kulit, meningkatkan penghasilan free-radical & melamin yang menjadi punca masalah pigmentasion (jeragat, tompok hitam, tona etc)

Menurut kajian Dr Humbert dari Hospital Universiti Besançon ke atas mereka yang posisi kerja bersebelahan tingkap, subjek menunjukkan lebih banyak tanda penuaan pada sisi muka yang lebih dekat dengan tingkap. Trend yang sama juga pada mereka yang memandu lebih lama untuk ke tempat kerja.

“Broad Spectrum Sunscreen” biasanya dilabel dengan “SPF & PA++” pada bahagian tube/kotaknya. Hanya sunscreen “Broad Spectrum” sahaja yang boleh menghalang kedua-dua radiasi (UVA & UVB) dari matahari & juga Blue-Light (HEV) dari screen gadget elektronik.

SPF hanya berfungsi untuk  menghalang UVB sahaja. Jadi kulit anda tidak terbakar, tapi masih boleh rosak kerana SPF tak mampu untuk menghalang UVA

PA++ pula berfungsi untuk menghalang UVA & Blue Light yang menjadi punca utama kepada masalah penuaan & kerosakan kepada kulit (termasuk kanser kulit).

Bahan natural premium & exclusive seperti minyak lobak (carrot seed oil) yang tinggi kandungan Beta Carotene & Vitamin E secara semulajadi terbukti berkesan untuk melindungi kulit dari UV untuk mengurangkan kesan penuaan.

Ramai beranggapan semakin tinggi SPF, semakin bagus sunscreen tu. Tapi sebenarnya TIDAK!. SPF adalah singkatan dari Sun Protection Factor. Sila rujuk gambarajah dibawah untuk perbezaan nilai SPF vs pelindungan.

Perbezaan protection factor hanyalah 1% sahaja untuk SPF30 vs SPF60 (hampir tiada beza)

Rialitinya, semakin tinggi SPF, semakin tinggi konsentrasi bahan kimia yang diperlukan untuk menghasilkan UV filternya. Kenapa perlu letak bahan kimia berlebihan di muka hanya untuk perlindungan yang hampir tiada beza?

Bahan kimia dari UV filter sunscreen juga dikaitkan dengan kemusnahan terumbu karang terutamanya dari jenis chemical sunscreen. Jadi penggunaan SPF35 bukan sahaja mampu memberi perlindungan yang mencukupi, malah lebih selamat untuk alam sekitar juga.

Note: Sesetengah negara di Europe & Japan telah mengharamkan pengunaan sunscreen melebihi SPF50

Sunscreen itu sendiri sifatnya adalah antiaging. Namun jika digabungkan bersama bahan-bahan berkhasiat tinggi untuk kulit, ia akan lebih berkesan untuk menghalang & merawat masalah kulit.

Age-Reverse Sunscreen™ adalah satu-satunya suncreen yang digabungkan dengan BeuT-Complex™ – yang diiktiraf antara anti-aging formula skincare terbaik dunia (memenangi 35 international award) untuk menghalang prosess penuaan. Jadi, ia bukan hanya melindungi kulit, tapi pada masa yang sama juga merawat & mencantikkan kulit hingga ke lapisan akar.

Anjal & Tegangkan Kulit : Mengandungi Bee Venom yang juga dikenali sebagai “natural botox” kerana keberkesanannya untuk menegangkan & menganjalkan untuk hilangkan kedutan pada kulit.

Melembabkan kulit : Mengandungi Hyaluronic Asid bertindak menyerap molekul lembapan untuk dibawa ke kulit. Juga mengandungi Emollient untuk memngekalkan kandungan air di dalam kulit daripada terhidrat/hilang untuk kekalkan kelembapan (penting untuk kelihatan cantik & berseri)

Baiki tona kulit : Hyaluronic Asid & Bee Venom juga terbukti berkesan untuk memperbaiki tona & masalah pigmentasi pada kulit.

Tak kira apa jenama, Sunscreen TAK ADA YANG 100% NATURAL. UV filter yang digunakan adalah dari bahan synthetic, jadi ia juga tak mesra wuduk perlu dicuci dengan bersih.

Tapi untuk fragrance, Sunscreen ini mengunakan 100% bahan natural iaitu campuran minyak pati Geranium, Rosewood, Lavender. Wangian dari sumber extract bahan semula jadi ini lebih selamat berbanding yang menggunakan bahan synthetic fragrant yang boleh menyebabkan iritasi pada kulit.

BeuT-Complex™ dirumuskan hampir 100% menggunakan bahan-bahan natural yang tinggi anti-aging & antioxidant. Walaupun lebih selamat, tapi bahan-bahan ini pendek jangka hayatnya. Jadi tak sesuai untuk jenama-jenama yang dijual di drug store atau shopping mall yang memerlukan tempoh hayat yang panjang (4~5tahun). Mereka terpaksa menggunakan bahan preservative seperti “paraben” untuk memanjangkan shelf-life supaya boleh disimpan untuk tempoh yang lama.

Nota:
Disebabkan fragrance yang digunakan adalah natural, jadi bau ini akan mula berkurangan jika produk ini telah lama dibuka. Namun jika lebih 3 bulan, meskipun bau sudah berkurang namun ia tetap berkesan kerana UV filter adalah bersifat synthetic dan tahan lama.

Sifatnya tekturnya seperti krim yang ringan seolah-olah seperti krim muka/lotion & tidak berwarna apabila dikenakan ke atas kulit. Jadi tidak akan meninggalkan kesan tompokan (bercapok) selepas disapu. Tekturnya yang halus memudahkan untuk disapu rata tanpa meninggalkan kesan berminyak (greasy) sperti kebanyakan sunscreen yang SPF >50.

Texturnya yang lembut seberti krim ni apabila disapu, ia seolah-olah meresap masuk ke dalam kulit walaupun sebenarnya tidak. 

Bergantung kepada cara & ketebalan sapuan, sunscreen ini akan meninggalkan sedikit “cast”, namun hanya pada kuantit yang sangat sedikit.

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylyl Methicone, Zink Oxide, Caprylic/capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Isononyl Isononanoate, Vegetable Glycerine, Cyclopentasiloxane, Peg/ppg-20/i5 Dimethicone Dimethicone, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer Aluminum Hydroxide, Polyglyceryl-3diisostearate, Stearic Acid. 1,2-hexanediol, Cetearyl Alcohol (Plan base), Ceteareth-20 Hibiscus Sabdariffa (Roselle) Flower Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Paeonia Albiflora Flower Extract, Bee Venom, Daucas Carota (Carrot) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Phenoxyetha- Nol, Pelargonium Graveolens. (Geranium) Flower Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil. Citrus Limon (Lemon) Peel Oil. Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

1 tube mengandungi 30ml, mampu bertahan 2 hingga 3 bulan mengikut penggunaan normal yang disyorkan bermula awal pagi sebelum mulakan rutin harian & perlu diulang sapu setiap 3~4jam.

Pastikan sapu nipis & rata. Perlu dibasuh menggunakan cleanser sebelum berwuduk & sebelum tidur untuk elakkan pori-pori tersumbat & wuduk yang lebih sempurna.

Tempoh expired = 1tahun & 6bulan

RAWAT & PULIHKAN KULIT HINGGA KE LAPISAN AKAR DENGAN AGE-REVERSE CLEANSER

Hasil setelah menggunakan Age-Reverse Cleanser™ akan membuatkan setiap sen pelaburan anda rasa berbaloi.

Diformulasikan bersama BeuT-Complex™ yang mengandungi bahan-bahan anti-aging yang sangat powerful & berqualiti tinggi – bukan hanya berkesan untuk mencuci, tapi juga merawat kulit dari dalam.

CARA PENGGUNAAN CLEANSER AGE-REVERSE™

👉🏻 Tuang beberapa titis pada tapak tangan
👉🏻 Sapu & ratakan keseluruh muka
👉🏻Biarkan 3~5minit supaya meresap
👉🏻 Bilas dengan air bersih

👉🏻 Tuangkan beberapa titis pada kapas muka.
👉🏻Sapu/lap ke seluruh muka hingga semua kesan makeup ditanggalkan.
👉🏻 Tak perlu bilas jika menggunakan kapas muka.

Mencuci muka ada langkah yang paling WAJIB & PERTAMA dalam mana-mana rutin skincare. Tanpa step ini kotoran dari makeup, daki, peluh & minyak akan menyumbat liang pori lalu menyebabkan ia membesar. Kotoran yang tersumbat akan bertukar menjadi jerawat/breakout yang serius. 

Tapi jika tersalah pilih pencuci, masalah lain pula akan timbul. Pencuci yang tinggi bahan synthetic akan membuatkan kulit menjadi kering & kelihatan kusam menyebabkan kulit lebih mudah terdedah kepada masalah pigmentasi & isu tona tak sekata.

Kulit yang rosak perlu diperbaiki dari dalam barmula dari kawasan sel kulit baru dihasilkan, bukan hanya di permukaan. Jadi keberkesanan sesuatu produk itu bergantung sejauh mana ia mampu menyerap untuk membawa bahan aktif anti-aging ke dalam lapisan kulit.

THE THING YOU MUST KNOW!

Nano-Technology Micellar adalah satu teknologi yang sangat mahal sebenarnya. Hanya beberapa jenama sahaja yang betul-betul mampu menghasilkan produk menggunakan teknologi ini.

Tapi di Malaysia pengguna banyak di hildangkan dengan kempen marketing yang pelik-pelik & claim yang bukan-bukan untuk mislead pengguna. Nano-technology micellar hanya boleh wujud dalam keadaan cecair transparent. Agak pelik bila kita tengok macam-macam jenis produk diluar sana yang claim guna teknologi micellar tapi produk berbentuk krim, malah sabun pun ada.

Micellar adalah sejenis “system-carrier” yang berfungsi menyerap bahan aktif (vitamin/ enzyme/etc) yang mengandungi anti-aging untuk dibawa ke lapisan dalam kulit. Oleh kerana bersize 50~100nm, jadi ia mudah untuk meresap masuk kedalam kulit hingga kelapisan paling bawah – kawasan dimana sel kulit dihasilkan.

Tanpa teknologi ini, tak kira betapa bagus sekalipun bahan aktif itu, ia akan sia-sia kerana tak mampu diserap oleh kulit & hanya bertindak dipermukaan sahaja. 

Nano-carrier di dalam Age-Reverse Cleanser™ terbukti melalui ujian makmal bertindak 10x lebih penyerapan berbanding kebanyakan jenama hebat di dunia.

YES, Age-Reverse Cleanser™ sudah mencakupi pencuci, basic moisturiser & tonner iaitu step-step penting dalam rutin skincare. Digabungkan dengan teknologi nano-micellar & formulasi anti-aging BeuT-Complex, ia bukan sahaja mampu mencuci muka dengan berkesan, tapi juga merawat & memperbaiki kerosakan kulit dari dalam seperti pigmentasi, jerawat kritikal & kesan-kesan penuaan.

Dengan cleanser ini, anda tak perlu lagi rutin tambahan yang berasingan seperti krim siang & malam. Ramai yang mendapat kesan positif dengan hanya menggunakan cleanser ini sahaja.

Pun begitu, fungsi utama cleanser ini tetap sebagai pencuci muka, jadi % kandungan surfactant akan melebihi % kandungan pelembab untuk pastikan keberkesananya sebagai pencuci.

Jadi jika anda berkulit kering, digalakkan untuk gunakan bersama Energy Mist Moisturiser sebagai pelembab tambahan untuk hasil yang lebih optimum & berganda.

Nota:
Penggunaan sunscreen masih lagi wajib untuk penjagaan kulit kerana skincare sahaja tak mampu untuk menghalang radiasi UVA/UVB yang menjadi punca kepada kerosakan kulit.

Realitinya, BELUM ada lagi formulasi skincare yang boleh mencapai 100% natural walaupun ramai yang claim sebaliknya (marketing gimik yang misleading). Paling tinggi yang mampu dicapai adalah 99%, seperti Age-Reverse Cleanser™ ini, itu pun sangat-sangat jarang mampu dicapai.

Kekurangan produk yang tinggi % natural ini adalah tak tahan lama, cepat expired. Jadi tak sesuai untuk dipasarkan melalui kedai fizikal yang perlukan shelf life yang panjang supaya boleh letak lama di kaunter/rak-rak pasaraya & drugstore.

Untuk atasi masalah ini, bahan preservatif yang bersifat synthetic seperti paraben” terpaksa dicampur untuk tingkatkan tempoh luput produk hingga 4~5 tahun.

Age-Reverse Cleanser™ tidak mengandungi paraben & bebas dari sebarang preservatif synthetic. Jadi tempoh hayat cleanser ini hanya 1 tahun 6 bulan selepas penutup dibuka.

Age-Reverse Cleanser™ adalah pencuci muka TANPA BUIH. Ramai yang kurang aware yang pencuci berbuih ini sangat harsh kepada kulit, lebih-lebih lagi kulit yang sensitif.

Pencuci berbuih menggunakan surfactant (agent pembersih) synthetic seperti “SLS” – sejenis bahan pencuci murahan yang biasa digunakan dalam pencuci muka berbentuk sabun pepejal mahupun cecair.

SLS memang boleh hilangkan kotoran, TAPI juga akan menghilangkan natural oil yang diperlukan kulit untuk kekal lembap. Jadi sebab tu lepas cuci walaupun rasa muka bersih, tapi akan rasa sangat tegang & kering/kusam. Untuk kulit sensitif, muka akan kemerahan, pedih & merengsa akibat reaksi terhadap bahan yang mengandungi SLS ini.

Age-Reverse Cleanser™ menggunakan surfactant  dari natural plan base iaitu Sodium Methyl Cocoyl Taurate (SMT). Natural surfactant paling lembut pada kulit, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kanak-kanak & mereka yang berkulit sensitif.

Antara ciri unik yang sangat disukai ramai tentang cleanser ini adalah baunya. Ada jenama antarabangsa yang menggunakan pati air beras sebagai asas teknologi mereka, jadi ada bau masam bila dipakai. Agak tidak selesa walaupun harga boleh tahan mahal.

Age-Reverse Cleanser™ menggunakan 100%  bahan natural dari extract bungaan & essential oil seperti Rose Flower Water, Roselle Extract, Camellia japonica Flower Extract, Paeonia albiflora Flower Extract, Geranium, Lavender oil.

Hasilnya, bauan natural yang sangat harum & menyenangkan untuk semua jenis kulit tanpa perlu bimbang akan kesan sampingan seperti produk-produk yang menggunakan fragrance synthetic.

Age-Reverse Cleanser™ dihasilkan dengan teknologi nano-micellar yang menjadikan kadar penyerapannya adalah 5~10x ganda lebih baik dari mana-mana cleanser. 

Bukan hanya mampu mencuci muka dari kotoran seperti minyak, daki, tapi juga kotoran degil dari makeup tebal seperti kesan lipstik, foundation etc tanpa perlu double cleansing. Hanya tuangkan ke kapas muka, gosok/sapu hingga kotoran hilang sepenuhnya.

Aqua, Rosa damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Bee Venom, Lauryl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Hibiscus sabdariffa (Roselle) Flower Extract, Camellia japonica Flower Extract, Paeonia albiflora Flower Extract, Hydroxyacetophe- 1,2-Hexanediol, Sodium Pelargonium none, Hyaluronate, graveolens (Geranium) Flower Oil, Aniba rosaeodora (Rosewood) Oil, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Citrus limon (Lemon) Peel Oil, Mentha piperita (Peppermint) Oil.

1 botol mengandungi 100ml, mampu bertahan 1 hingga 2 bulan mengikut penggunaan normal yang disyorkan 3~5kali sehari (untuk kulit bermasalah).

Untuk kulit normal, hanya 2x sehari sudah mencukupi – mampu bertahan sehingga 3~4 bulan.

Tempoh Luput : 1 tahun 6 bulan selepas tutup botol dibuka.

PRODUK INI DIJUAL DI SHOPPEE & LAZADA

Untuk menjaga reputasi produk & kualiti khidmat pelanggan  untuk setiap pembelian, produk ini HANYA boleh didapati di website ini & agent kami sahaja.

Selepas pembelian, kami akan dihubungi/mesej anda untuk detail numbor khidmat pelanggan & link khas untuk ke CONSULTATION GROUP yang kami sediakan untuk kami bantu sepanjang penggunaan produk.

TAWARAN BONUS ISTIMEWA UNTUNG ANDA BERTINDAK SEKARANG

DAPATKAN 4# BONUS ISTIMEWA DENGAN SETIAP PEMBELIAN DI WEBSITE INI SEKARANG

Boleh rujuk jadual ini untuk cadangan set yang sesuai dengan keadaan masalah anda

SUPER SET  :
👉🏻Set lengkap untuk perlindunganrawatan intensif
👉🏻 Kulit : Kering / combinasi (kering + berminyak) / sensitif

PREMIER SET  :
👉🏻Set lengkap untuk perlindunganmerawat
👉🏻 Kulit : Berminyak / sensitif/ normal

ADVANCE SET  :
👉🏻Set untuk rawatan kulit yang intensif
👉🏻 Kulit : Kering / sensitif / normal

SUNSCREEN  : [MELINDUNGI]
👉🏻 Semua jenis kulit
👉🏻 Perlindungan dari UVA, UVB & Blue Light

(punca utama pigmentasi & penuaan)

CLEANSER  :  [MERAWAT]
👉🏻 Pigmentasi (Jeragat|Tona|Tompok Hitam|etc)
👉🏻 Kusam | Penuaan | Bintik Hitam
👉🏻 Normal & semua jenis kulit

AGE-REVERSE™️ pertama kali diperkenalkan pada bulan March 2021. Walaupun hanya baru beberapa bulan di pasaran, ramai yang telah pun mendapat result yang positive dalam masa 2 minggu.

APA KATA MEREKA YANG TELAH
BERJAYA MENCAPAI IMPIAN BERSAMA
AGE-REVERSE™

(click pada gambar testimony untuk lebih jelas)

BERI PELUANG UNTUK KULIT ANDA KEMBALI SIHAT & CANTIK DENGAN PRODUK BERASASKAN R&D

SEPERTI MANA ANDA SUDI BERI PELUANG KEPADA PRODUK-PRODUK LAMBAKAN DI PASARAN.

Age-Reverse™ series dibangunkan khas untuk masalah kulit penduduk Malaysia. Ia adalah hasil R&D gabungan dari pakar-pakar nano-teknologi, bio-chemical & bio-process UTM yang menelan belanja jutaan ringgit selama berbelas tahun ini telah diiktiraf formulasi skincare bertaraf dunia.

Insyaallah, kami percaya…
ini adalah kali terakhir anda bertukar-tukar produk 😘

Kalau produk berasaskan R&D yang menang 35 award dunia pun kita tak percaya, nak percaya produk yang macamana lagi kan? 😉

ORDER SEKARANG UNTUK FREE SHIPPING  SELURUH NEGARA!

FREQUENT ASK QUESTION (FAQ)

Ye, boleh. kami ada pasukan khidmat pelanggan terlatih untuk anda hubungi. Boleh click link dibawah ni ye untuk terus order di whatsapp:

https://agereversecustomerservice.wasap.my

p/s:
Tapi, untuk memudahkan urusan & order anda diurus dengan lebih systematic, digalakkan untuk order terus di website ini.

Jangan risau. HANYA UNTUK PEMBELI DI WEBSITE INI, kami telah menyediakan:

[1] open group discussion khas untuk setiap pembeli. Di sini, anda boleh berinteraksi, discuss atau share pengalaman bersama pengguna-penguna yang lain. Boleh ajukan juga sebarang pertanya, aduan disini, team kami akan reply dengan jawapan sebaik mungkin.

[2] 5 skin konsultan terlatih untuk anda terus hubungi mereka jika untuk pertanyaan yang lebih personal.

Selain dari 2 servis personal consultation special untuk pembeli website ini sahaja, anda juga akan dijemput menyertai FB group pengguna NK Age-Reverse.

Setiap parcel disertakan dengan postage insurance. Jika berlaku kehilangan atau kerosakan pada parcel anda, kami akan ganti dengan order yang baru.

Untuk kes barang silap pos, anda tak perlu risau. Kami akan pos kembali item yang missing/tak cukup/salah dengan item seperti yang anda order. Anda TAK PERLU pos kembali item yang kami tersalah pos tu, boleh simpan. Anggap itu sebagai hadiah dari kami 😊.

cuma anda hanya perlu laporkan masalah ini kepada kami dalam masa 3hari. Boleh hubungi no khidmat pelanggan kami dibawah:

6010-848 2949 [Yantie]

YES, FREE SHIPPING juga termasuk Sabah & Sarawak (seluruh negara) untuk semua pembelian yang mengandungi Sunscreen ATAU Cleanser.

Jika order anda tanpa salah satu dari 2 produk ini, charge pos akan dikenakan:
➡️ Sem Malayisa = RM10
➡️ Sabah/Sarawak = RM15

Postage dibuat menggunakan Flash/J&T/Poslaju. Order anda akan diproses dalam masa 24jam selepas pembelian. Postage mengambil masa 2~3hari untuk Sem. Malaysia & 4~7hari untuk Sabah/Sawarak, bergantung kepada kawasan & situasi (banjir, lockdown dsb)

Anda akan terima link untuk tracking number melalui SMS & Email sebaik sahaja order anda telah diproses.

YES, kami juga menawarkan pembayaran secara COD ke seluruh Malaysia*** menggunakan J&T.

Semasa checkout, pilih shipping option & cara pembayaran kepada “COD”. Charge tambahan akan dikenakan untuk COD:

[1] Order yang mengandungi Sunscreen ATAU Cleanser:
➡️ RM10 (: Seluruh Malaysia

[2] Order tanpa Sunscreen ATAU Cleanser:
➡️RM12 (Sem. Malaysia)
➡️RM15 (Sabah/Sarawak)

*** COD terhad kepada kawasan yang ditawarkan oleh JNT sahaja. Boleh semak di sini untuk kawasan COD oleh JNT:
J&T Express (jtexpress.my)

PRODUK R&D BERTARAF DUNIA KHAS UNTUK PENJAGAAN “KULIT ASIA”

Age-Reverse™ series adalah jenama SKINCARE hasil R&D selama 15 tahun oleh sekumpulan pakar dalam Green Nano-Technology dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM) yang diketuai sendiri oleh pengasasnya – Prof Madya Dr Siti Hamidah.

Skincare ini di formulasikan khas untuk masalah-masalah kulit “ASIA” berasaskan Natural Ingredient yang digabungkan bersama Teknologi Nano.

NOTA: Diiktiraf sebagai formulasi terbaik dunia 2020, 2021 dengan memenanagi lebih dari 35 anugerah, Gold Medal di International Innovation Convention

CARA PENGGUNAAN SUNSCREEN AGE-REVERSE™

Waktu penggunaan bermula awal pagi sebelum memulakan aktiviti harian, hinggalah awal malam. Tak perlu sapu sebelum tidur / lewat malam.

Disarankan untuk bersihkan muka dahulu menggunakan cleanser sebelum sunscreen. Juga perlu dicuci menggunakan cleanser sebelum berwuduk.

Nota:
Sunscreen tak kira apa jenama sifatnya ada synthetic, jadi tak mesra wuduk (walaupun ada jenama yang claim sebaliknya). Tak cukup hanya dengan air biasa, perlu dipersihkan dengan cleanser untuk wuduk yang sempurna.

Sunscreen wajib dibersihkan sebelum tidur kerana takut risiko pori-pori tersumbat.

You cannot copy content of this page