PROMOSI SEMPENA PELANCARAN NEW FORMULA

"BeuT-Complex"

NK Age Reverse Cleanser-0

RM159.90

RM119 RM119

NAK LAGI JIMAT???
DAPATKAN “SET MOISTURISER” UNTUK KESAN BERGANDA

Antara kesan 1~3 hari selepas menggunakan AR Cleanser ini, kulit akan berasa seperti “kering”. Ini adalah effect dari Bee Venom keatas kulit anda yang sebenarnya sedang merawat & menegangkan kulit.

Energy Water Mist Moisturiser akan menggandakan “Healing Process” disamping boleh mengurangkan rasa kulit kering. Kelebihan lain adalah – meratakan tona kulit, sebagai make-up lock, penyegar wajah, & anti-aging.

CARA GUNA:
➡️ Spray keseluruh wajah, biarkan meresap ke kulit sebelum bermekup.
➡️ Boleh guna sebelum atau/dan selepas makeup
➡️ Guna antara 2x~5x sehari (lebih kerap lagi bagus)

AGE-REVERSE™️ pertama kali diperkenalkan pada bulan March 2021. Walaupun hanya baru beberapa bulan di pasaran, ramai yang telah pun mendapat result yang positive dalam masa 2 minggu.

JOM TENGOK APA KATA MEREKA YANG DAH MENGGUNAKAN AGE-REVERSE NI!

(click pada gambar testimony2 untuk lebih jelas)

TAWARAN BONUS ISTIMEWA UNTUK PEMBELI BULAN INI

KAMI JAMIN BELUM ADA MANA-MANA JENAMA SKINCARE YANG BERANI TAWARKAN BONUS SEPERTI YANG KAMI OFFER HARI INI 
(termasuklah jenama international)

TAWARAN ADALAH TERHAD KEPADA PEMBELIAN DI WEBSITE

INI SAHAJA

CONSULTATION & SUPPORT

👍🏻 TELEGRAM SUPPORT GROUP
Anda akan dijemput untuk sertai group telegram khas bersama pengguna-penguna NK yang lain. Di sini anda boleh bertanya sebarang soalan mengenai status order, produk, contact person, dsb. Support group bernilai RM400 ini diberikan PERCUMA kepada anda.

NK VIP CLUB MEMBERS

👍🏻 FB VIP MEMBER CLUB
Selepas selesai pembelian, anda akan dapat link access khas untuk ke FB VIP group. Di sini anda boleh terus berinteraksi & mendapat consultation PERCUMA dari team NK & Dr Siti personally.

👍🏻 LIVE SESSION BERSAMA DR. SITI
Dr Siti akan bersiar secara live 2x sebulan di VIP Group ini. Anda boleh bertanya terus dengan Dr Siti mengenai apa juga masalah. Consultation session ini adalah PERCUMA seumur hidup.

HADIAH BULANAN

👍🏻 RM3+++ UNTUK DIMENANGI
Menangi hadiah bernilai lebih dari RM3+++ setiap kali anda bersiar secara live bersama Dr Siti (2x Sebulan). Dah la dapat FREE CONSULTATION, dapat pula HADIAH LUCKY DRAW lagi. Wow, untungnya.

FREE SHIPPING (SEM.MY)

ORDER SEKARANG UNTUK FREE POSTAGE (SEM.MY)
(SABAH SARAWAK = RM12)

UNTUK BULAN INI SAHAJA, KAMI DAH 3 KALI KEHABISAN STOK
06 JUN (SOLD OUT)
16 JUN (SOLD OUT)
25 JUN (SOLD OUT)
01 JUL (STILL AVAILABLE)

STOCK ADALAH SANGAT TERHAD!
ORDER SEKARANG SEBELUM STOK KEHABISAN LAGI SEKALI!!!

HRS
MIN
SEC

LENGKAPKAN DETAIL ORDER ANDA DIBAWAH

PILIH SET ANDA

AGE-REVERSE CLEANSER
1x CLEANSER
+
RM149.00
BEST SELLER
DOUBLE
2x CLEANSER
+
RM240.00

Billing & Shipping

Your order

Product Subtotal
AGE-REVERSE CLEANSER - SINGLE  × 1 RM149.00
Subtotal RM149.00
Shipping
Total RM149.00
  • Tiada extra charge untuk Online Bank-in
    (Postage : 2~3 hari)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

NK AGE-REVERSE™ FAQ

Product NK AGE-REVERSE ini telah dibuktikan secara kajian makmal tahap keberkesananya adalah 5x lebih dari jenama antarabangsa yang lain. Sekiranya NK AR ni tak berkesan boleh jadi peratus untuk baik menggunakan jenama lain sangat nipis.

Tapi anda tak perlu risau, tidak seperti jenama lain, kami menyediakan khidmat nasihat untuk kulit anda PERCUMA SEUMUR HIDUP selepas anda menjadi pelanggan kami. Boleh tanya bila masa & live bersama Dr Siti sendiri.

Selepas pembelian, anda akan dapat link khas untuk ke CLOVERSEA Telegram Support group bersama penguna-penguna yang lain. Disana, anda boleh bertanya sebarang soalan, team kami akan reply.

Tak ramai yang sanggup buat group terbuka macamni kerana tak yakin dengan kualiti produk mereka. Hanya yang betul-betul yakin dengan kualiti produknya sahaja mampu berikan servis begini.

  • Jangan risau, boleh terus guna & tak perlu grace period. Lagi cepat lagi bagus. Ada kes-kes terpencil yang mana pengguna mengalami reaksi kecil, anda hanya perlu teruskan menggunakan NK AR. Tempoh optimum penggunaan untuk menampakkan kesan adalah dari 1-minggu hingga 1-bulan.
  • NK AR adalah super gentle cleanser yang tidak memberi raksi harsh kepada kulit termasuk yang menipis kesan drpd penggunaan product bertoksik
  • Bee Venom mengandungi unsur inflamentory yang mampu meredakan rengsa & gatal-gatal atau allergic kulit

Postage akan dibuat dalam 24jam selepas order di website ini. Anda akan terima notifikasi SMS untuk tracking no & order status.

Penghantaran biasanya 2-3hari bekerja. Sabah Sarawak 4-6hari bekerja

Note: 
Sekiranya pre-order, postage akan dibuat seperti tarikh yang tertera di website ini atau update di support group.