FAQ : Boleh ke kalau kita campur guna produk lain dengan Age-Reverse ni?

#Soalan:
Boleh ke kalau clenaser Age-Reverse ni guna campur-campur dengan produk lain?

Jawapan:

Soalan ni biasanya akan ditanya oleh hampir 90% pengguna. Maklumlah, sebelum ni mesti pernah guna macam-macam produk lain. Lepas tu beli pun harga mahal-mahal, tapi tak habis guna lagi. Sayang la kalau nak buang macam tu saje.

Begini… Ada kemungkinan formulasi jenama-jenama tertentu mungkin dari formula & bahan yang sama, lebih-lebih lagi jenama OEM (yang beli formula kilang OEM yang sama, kemudian buat packaging & letak branding sendiri). Untuk kes begini, mungkin campor produk A & B & C tak akan ada masalah sebab formulanya sama, dikotakkan menggunakan jenama berbeza.

Untuk skincare especially, SANGAT-SANGAT JARANG kita jumpa kes campor-campor produk/jenama boleh boost keberkesanan sesuatu produk. Yang banyak kita jumpa, akan jadi side effect tak pun counter effect produk asal. Jadi, tak ada guna kalau rasa sayang produk lama kalau bila kita guna buatkan makin tak berkesan/bertambah teruk. Lagi membazir duit & masa jadinya.

Memang ada kes yang guna campor-campor produk ni tak ada side effect. Tapi, tahap keberkesanannya tetap sama saja sebab adalah benda yang sama. (Mungkin juga ni punca bila dah try macam-macam produk, hasil tetap juga sama)

Tapi, jangan la pula tanya, jenama mana yang sesuai dengan jenama mana, sebab kami tak mampu nak research 26,000 jenama skincare yang jual kat  Malaysia macam cendawan tumbuh.

KENAPA AGE-REVERSE NI BERBEZA?

Age-Reverse™ dihasilkan dengan formulasi tersendiri (BeuT-Complex) melalui kajian R&D nano-tech lebih dari 10 tahun. Formula ni tak ada 1 produk pun dalam dunia ni yang guna sebab dah dipatenkan oleh UTM, hanya Age-Reverse sahaja yang menggunakan teknologi ni.

Keberkesanan BeuT-Complex ni terbukti melalui ujian makmal 5~10x lebih berganda effective berbanding jenama-jenamaa premium antarabangsa yang harganya bekali ganda lebih.

Saya tak rasa ada keperluan untuk campur dengan produk jenama lain. Sekiranya guna berselang-seli dengan produk lain, dikhuatiri akan melambatkan kesan Age-Reverse ni untuk merawat kulit anda.

TAPI, BETUL KE CLEANSER SAJE DAH CUKUP? BUKAN KENA TONER, SERUM & MOINTURISER JUGA KE?

Berkesan atau tak sesuatu produk bukan bergantung berapa banyak step/rutin, TAPI pada “QUALITY” & “JENIS” bahan aktif yang ada dalam product tersebut.

Sama juga bila kita masak gulai, kalau bergantung pada jenis bahan saja belum tentu sedap kalau tak fresh & high quality. Sebab tu produk yang ada KKM belum tentu produk tu berkesan. KKM approve hanya base on “selamat atau tidak”, bukan “berkesan atau tidak”

BeuT-Complex adalah formulasi mengandungi anti-aging yang tinggi diiktiraf terbaik di dunia. Pendek kata, cleanser ini saja SUDAH MERANGKUMI FUNGSI BASIC:
* Cleanser
* Toner
* Serum
* Moisturise

p/s: Cuma kalau nak lebih intense, boleh gunakan dengan Energy Mist Moisturiser sebagai pelembab extra.

Salah satu sebab kenapa BeuT-Complex ni dipilih untuk memenangi “Gold Medal Award” di beberapa International Business Convention adalah kerana ia adalah formulasi skincare PERTAMA dunia yang berjaya menggabungkan fungsi mencuci (cleanser/exfoliate/scrub) bersama fungsi merawat + anti-aging (serum/toner/moisturiser) yang lebih 5x ganda lebih dari mana-mana jenama yang ada didunia sekarang. Dalam dunia skincare, ini adalah penemuaan bertaraf dunia yang sangat-sangat bermakna dan sukar dicapai oleh mana-mana researcher.
(terbukti melalui ujian makmal)

KESIMPULAN

Mungkin kita skeptical “betul ke terbaik dunia” sebab produk ni produk local keluaran anak Malaysia. Tapi percayalah, belum ada lagi produk di luar tu yang pernah menang Award sebanyak BeuT-Complex ni & mampu tandingi teknologinya.

Sekiranya Age-Reverse ini tak dapat nak selesaikan masalah anda, kebarangkaliaan untuk pulih menggunakan produk/jenama lain adalah sangat-sangat nipis walaupun yang harganya beribu.

Saya nasihatkan anda beri peluang untuk Age-Reverse ni, guna dulu secara konsisten selama 1 bulan & lihat kesanya kepada kulit anda. Anda tak boleh expect kerosakan kulit yang berlaku bertahun-tahun hasil penggunaan produk bertoxic mampu diselesaikan hanya dalam beberapa minggu. Belum lagi wujud produk yang mampu selesaikan dalam masa singkat tanpa sebarang side effect.

Kami tak advise untuk campur dengan produk lain sebab tak tahu kandungan produk tersebut. Mustahil untuk kami research ingredients semua 26,000 jenama skincare yang dijual di Malaysia ni. Jadi kami ambik the best 4~5 jenama terkemuka berasaskan natural base untuk buat comparison study (SKII, Lancom, Estee Lauder, etc).

FYI, belum ada product yang 100% natural. 99% adalah percentage tertinggi yang mampu dicapai & ia sangat-sangat jarang.

Age-Reverse ni 5~10x lebih berkesan berbanding jenama terkemuka, so kami tak rasa ada keperluan untuk campur dengan jenama lain kalau kita dah yang terbaik di dunia. 

SOALAN 1

  • Macamana cara guna Age-Reverse Cleanser ni yang betul?
  • Ok, boleh rujuk jawapannya di >>> SINI

SOALAN 2

Betul ke pakai cleanser ni saje dah cukup untuk rawat masalah kulit seperti Jerawat, Jeragat, Kulit kusam, kering berminyak semua tu?

Boleh rujuk pos ni -->> SINI

MORE ARTICLE

Leave a Reply

You cannot copy content of this page